fbpx

Sweet Corner Evenimente

Candy Bar Tematic

Pentru evenimente memorabile

Organizezi petrecerea firmei și vrei să îi surprinzi pe cei prezenți cu un Candy Bar care să fie cu și despre firmă sau poate nunta ta are o tematică aparte și îți dorești un Candy Bar care să fie personalizat până în cel mai mic detaliu. Petrecerea de botez, pretrecerea Baby Shower are o tematică sau un personaj central și ai vrea ca și Candy Bar-ul să facă parte din tot planul tău legat de decor?

E perfect putem să aranjăm Candy Bar-ul încât să fie parte din poveste, în cel mai mic detaliu. Avem o sumedenie de opțiuni prin care putem personaliza produsele care alcătuiesc Candy Bar-ul. Putem să integrăm totul în povestea evenimentului tău. Trebuie doar să ne dai un semn și cu siguranță împreună o sa facem posibil ca în final totul să fie remarcabil.

Produse special concepute pentru Candy Bar

Ai de unde alege! Răsfoiește prin toate produsele noastre de Candy Bar și hai să discutăm despre ce ti s-ar potrivi. Cum să le personalizăm, cum să le colorăm și cum să le aranjăm. Ne place diversitatea, așa că vei găsi constant noi și noi produse dedicate pentru orice tip de Candy Bar.

Evenimente organizate alături de noi

Ne implicăm și dăm 100 % pentru ca dulcele oferit de noi să fie apreciat de toată suflarea prezentă la eveniment. Fiecare apreciere pe care o primești din partea invitaților tăi, pentru noi e confirmarea unei misiuni îndeplinite cu succes.

Ce spun

clienții despre noi

Ne dorim să oferim o experiență

unică pentru fiecare eveniment organizat.

De aceea serviciile noastre vă pun întotdeauna pe dumneavoastră în centru.

De fiecare dată când o să avem nevoie de dulciuri la firmă o să fiți primii la care mă gandesc. Felicitări pentru ceea ce faceți!
Alexandru M. Candy Bar Corporate
Excepțional! Totul personalizat în cel mai mic detaliu, aranjament, gust. Toți oamenii au fost super încântați.
Florina Moise Candy Bar Corporate
Mă bucur că am colaborat cu voi! Mi-ați făcut misiunea mult mai ușoară și ați contribuit din plin la un eveniment reușit.
Oana V. Candy Bar Corporate
Ani de zile am oferit colaboratorilor noștri cadouri banale, dar cu dulciurile voastre personalizate am reușit să surprindem pe toată lumea. Felicitări & keep up the good work!
Mihai Pleșa Dulciuri Personalizate Corporate

Completează formularul și te vom contacta

  Contactează-ne: 0737 986 740

  Înscrie-te la newsletter pentru cele mai dulci vești!

  Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.

  Readucem gusturile copilăriei și îți încântăm papilele gustative. Anaeli e pentru tine, e pentru oricine iubește cremele autentice, frișca proaspătă, fructele și ciocolata. Adunam tot ce e bun și aranjăm cu dichis în torturile și prăjiturile noastre.

  CINE SUNTEM

  © 2022 Anaeli. Toate drepturile rezervate.

  Înscrie-te la newsletter Anaeli

  Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.