Cum livrăm?

Produsele sunt livrate în cele mai sigure condiții, cu mașină frigorifică, autorizată DSV, respectând normele de siguranță a alimentelor.

Comenzile vor fi livrate în funcție de disponibilitatea și complexitatea produselor solicitate. Aceste detalii vor fi comunicate la confirmarea telefonică a comenzii tale de către reprezentanții Atelierului Anaeli.
În cazul zilelor cu un număr foarte mare de comenzi precum și a celor în care condițiile de trafic sau meteo îngreunează procesul de livrare, termenele de livrare se vor prelungi.

Timpi de livrare minimi:
– 12 ore (torturi Anaeli, torturi cu poză, patiserie, produse tradiționale, prăjituri clasice sau moderne) – în aceeași sau a doua zi – în funcție de ora plasării comenzii și disponibilitatea produselor – pentru comandă plasată până în ora 12:00 există posibilitatea livrării produselor în aceeași zi, pentru comandă plasată după ora 12:00 comenzile se livrează a doua zi.
48 de ore (torturi pentru copii, torturi speciale, torturi care includ figurine specifice) – în 2 zile
– 96 de ore (torturi de nuntă, torturilor de botez, candy-bar) – în 4 zile

Tarife de livrare:
– costul livrării produselor în valoare de până în 300 lei este format din 25 de lei (taxă pornire) + 0,8 lei/km calculat de la Str. Merilor nr. 10, Urziceni, Ialomița – adresa atelierului Anaeli până la adresa de livrare a clientului.

– costul livrării produselor în valoare de peste 300 lei este format din 20 de lei (taxa pornire) + 0,5 lei/km calculat de la Str. Merilor nr. 10, Urziceni, Ialomița – adresa atelierului Anaeli până la adresa de livrare a clientului.
– calculul costului de livrare se realizează automat la “Checkout”, iar în măsura în care nu veți obține la final o cotație de preț pentru transport, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul afișat pe site.

Transportul în alte orașe decat București, Ilfov, Ialomița se realizează în funcţie de specificul comenzii, iar detaliile sunt stabilite telefonic la confirmarea comenzii.

Pentru întrebări suplimentare sau comenzi ne poți contacta la numărul de telefon 0737986740 sau pe e-mail hello@anaeli.ro.

*observație
Pentru torturile de eveniment care necesită livrare după orele 23:00 se percepe o taxă fixă de 100 lei.

Politica de returnare

Clienții au posibilitatea de a refuza produsele comandate pe site-ul www.anaeli.ro daca produsele au suferit modificări din cauza transportului sau nu corespund descrierilor specificate în comandă. Odată ce produsul intră în posesia clientului, acesta nu poate fi returnat.

Produsele Anaeli sunt lucrate artizanal, iar elementele de decor sunt făcute manual de cofetarii noștri, de aceea unele produse nu pot fi identice cu cele expuse pe site. Aceste mici modificări pot fi observate cel mai adesea la torturi datorită cantităților mai mici sau mai mari care pot influența aspectul final al produsului. Figurinele sunt lucrate manual și pot varia ca reprezentare, deasemenea nuanțele folosite la unele modele sunt orientative și pot diferi ca nuanță.

Micile diferențe reprezentate de designul produsului, precum cele descrise mai sus nu pot fi considerate motiv pentru a refuza sau returna produsul.

Pentru întrebări suplimentare sau comenzi ne poți contacta la numărul de telefon 0737986740 sau pe e-mail hello@anaeli.ro