Comenzile pot fi plasate online la orice oră, in orice zi a săptămânii, 24/7.
Telefonic, prin mesagerie (e-mail, sms. whatsapp) sau în Atelierul Anaeli, suntem disponibil pentru preluare comenzi si consultanță de specialitate Luni – Vineri între intervalul orar 08:00- 17:00 și Sâmbătă 08:00 – 14:00.

Comenzile plasate în afara orelor de mai sus sau în zilele lucratoare vor fi procesate începând cu prima zi lucrătoare ce urmează.
0737 986 740 este numărul de tefefon unde poți solicita informații suplimentare.

Online
1. Crează-ți un cont pe www. anaeli.ro
Completează datele de la informații personale, adresa de livrare sau de facturare( dacă este cazul).
Introdu adresa de e-mail, aflată în dreapta sus, precum și parola pentru autentificare. În felul acesta vor fi preluate toate informațiile legate de livrare, împreună cu produsele comandate.

2. Alege produsul pe care vrei să îl comanzi, cu un simplu click.

3. Selecteaza numarul de porții si după caz compoziţia dorite.

4. Scrie un mesaj care va fi adaugat pe produsul ales.

5. Selectează butonul Adaugă în Cos. Astfel produsul a fost preluat în Coşul de Cumpărături şi poţi continua căutarea .

6. Pentru finalizarea comenzii, selectează Coşul de Cumpărături, verifică lista de produse(cantitate, compoziție, mesaj etc.), modifică dacă este cazul.

7. Alege modalitatea de plată (Card/ Numerar) și data livrării, citește și acceptă Termenii și Condițiile și apoi finalizează comanda cu un click pe Trimite Comanda.

8. Pentru comenzi de peste 600 lei este nevoie să plătesti un avans minim de 50% din valoarea produselor.

9. Comanda va fi preluată de un consultant, iar în cel mai scurt timp te vom contacta telefonic pentru a verifica împreună informațiile furnizate.

10. Livrarea se va face conform celor agreate împreuna, cu bonul fiscal (sau factura – în functie de solicitarea ta din formularul online de comandă) și documentele de însoțire specifice.
Pentru întrebări suplimentare sau comenzi ne poți contacta la numărul de telefon 0737 986 740 sau pe e-mail hello@anaeli.ro.