fbpx

Sweet Corner Evenimente

Candy Bar Nuntă

Pentru evenimente memorabile

Prima victimă de la nuntă, primul devorat, cel care nu are nicio șansă, e Candy Bar-ul. Evident Candy Bar-ul e cel care atrage toate privirile și te face să iți iei o farfurie și să te așezi cumințel la coadă. Se spune că nu există până acum niciun Candy Bar care să fi rezistat mai mult de două ore, oricât de mare ar fi fost el. În fine, povestea e poveste, dar onest vorbind treaba asta cu prăjiturile la nuntă, căreia ii spune Candy Bar, merită toată atenția necesară.

Și noi chiar asta facem, punem lucrurile în așa fel la cale ca totul să fie o armonie. De la piesele și gusturile care alcătuiesc Candy Bar-ul de nuntă, până la culori, personalizări și alte dichisuri. Cu siguranță iți vom oferi o experiență plăcută și ca bonus dulcele necesar pentru ca nivelul de energie să iți țină invitații pe ringul de dans până dimineață. Te așteptăm să organizăm un Candy Bar de nuntă memorabil.

Produse special concepute pentru Candy Bar

Ai de unde alege! Răsfoiește prin toate produsele noastre de Candy Bar și hai să discutăm despre ce ti s-ar potrivi. Cum să le personalizăm, cum să le colorăm și cum să le aranjăm. Ne place diversitatea, așa că vei găsi constant noi și noi produse dedicate pentru orice tip de Candy Bar.

Evenimente organizate alături de noi

Ne implicăm și dăm 100 % pentru ca dulcele oferit de noi să fie apreciat de toată suflarea prezentă la eveniment. Fiecare apreciere pe care o primești din partea invitaților tăi, pentru noi e confirmarea unei misiuni îndeplinite cu succes.

Ce spun

clienții despre noi

Ne dorim să oferim o experiență

unică pentru fiecare eveniment organizat.

De aceea serviciile noastre vă pun întotdeauna pe dumneavoastră în centru.

Un Candy Bar excepțional! Toți invitații au fost impresionati de varietatea de prăjituri.
Andreea Dinu Candy - Bar Nuntă
Ne-ați surprins plăcut cu dulciurile voastre și ați fost peste așteptările noastre. Toată lumea a avut numai cuvinte de laudă.
Teo și Lucian Tort și Candy Bar Nuntă
Mulțumim Anaeli pentru tortul extraordinar. Sunteți de departe cei mai buni, de la comunicare, consiliere, design, gust, absolut tot.
Anca & Sergiu Tort Nuntă
O să vă recomandăm cu siguranță tuturor prietenilor și cunoștințelor, sunteți ză best!
Lorena & Tavi Candy Bar Nuntă

Completează formularul și te vom contacta

  Contactează-ne: 0737 986 740

  Înscrie-te la newsletter pentru cele mai dulci vești!

  Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.

  Readucem gusturile copilăriei și îți încântăm papilele gustative. Anaeli e pentru tine, e pentru oricine iubește cremele autentice, frișca proaspătă, fructele și ciocolata. Adunam tot ce e bun și aranjăm cu dichis în torturile și prăjiturile noastre.

  CINE SUNTEM

  © 2022 Anaeli. Toate drepturile rezervate.

  Înscrie-te la newsletter Anaeli

  Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.