fbpx

Toamnă blândă, zi cu soare, nuntă, Candy Bar la Domeniul Manasia. Evenimentul s-a desfășurat afară sub razele blajine ale soarelui, iar decorul a fost unul de poveste. Aranjamentele au fost minimaliste și simple, dar s-au integrat perfect în cocheta curte a domeniului. 

Așadar am făcut totul ca să integrăm Candy Bar-ul în ton cu evenimentul, să fie sublim, fără culori puternic contrastante și în același timp să atragă privirile. Din moment ce la final s-a consumat totul până la ultima prăjitură considerăm că scopul nostru a fost atins, iar oamenii cu siguranță au fost puțin mai fericiți și mai energici. Iubim să fim parte la evenimentele fericite din viața oamenilor și ne bucurăm mult când aflăm că dulciurile noastre pe care de fiecare dată le creăm cu multă atenție și responsabilitate sunt apreciate, iar feedback-ul este unul pozitiv.

A doua zi când am mers să strângem vasele pe care au fost aranjate prăjiturile am avut parte de o surpriză care ne-a făcut să fim mai zâmbitori și bucuroși. Pe una dintre tăvi am găsit lipit stick it post pe care scria GROZAV, alături de o față zâmbitoare. Părea, un scris de copil.

Mai jos câteva poze cu Candy Bar-ul de la Manasia, fără filtru, așa cum a fost.

 

Iți dorești un Candy Bar pentru evenimentul tău? Contactează-ne pentru ofertă!​

Alege produsele pentru Candy Bar

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Contactează-ne: 0737 986 740

Înscrie-te la newsletter pentru cele mai dulci vești!

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.

Readucem gusturile copilăriei și îți încântăm papilele gustative. Anaeli e pentru tine, e pentru oricine iubește cremele autentice, frișca proaspătă, fructele și ciocolata. Adunam tot ce e bun și aranjăm cu dichis în torturile și prăjiturile noastre.

CINE SUNTEM

© 2022 Anaeli. Toate drepturile rezervate.

Înscrie-te la newsletter Anaeli

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.