fbpx

Sweet Corner Evenimente

Candy Bar Botez

Pentru evenimente memorabile

Candy bar-ul de botez nu e doar un loc de unde invitații își iau câte ceva dulce. E mai mult de atât, e o pată de culoare în cadrul evenimentului și o atracție principală atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Pentru asta noi ne ocupăm cu atenție ca fiecare produs să aibe un gust senzațional și să arate impecabil. Din moment ce toate privirile sunt îndreptate către colțul cu dulciuri, aranjamentul, culorile, elementele decorative, vesela și recipientele devin elemente foarte importante.

Căutăm să integrăm Candy Bar-ul în culorile și tematica botezului, iubim fructele proaspete, mousse-urile fine și ciocolata de calitate. Cu numele celui mic, putem personaliza biscuiți, macarons sau bezele. Suntem nerăbdători să primim o nouă provocare și avem o multitudine de opțiuni disponibile pentru a face dintr-un candy bar de botez, o întreagă poveste.

Produse special concepute pentru Candy Bar

Ai de unde alege! Răsfoiește prin toate produsele noastre de Candy Bar și hai să discutăm despre ce ti s-ar potrivi. Cum să le personalizăm, cum să le colorăm și cum să le aranjăm. Ne place diversitatea, așa că vei găsi constant noi și noi produse dedicate pentru orice tip de Candy Bar.

Evenimente organizate alături de noi

Ne implicăm și dăm 100 % pentru ca dulcele oferit de noi să fie apreciat de toată suflarea prezentă la eveniment. Fiecare apreciere pe care o primești din partea invitaților tăi, pentru noi e confirmarea unei misiuni îndeplinite cu succes.

Ce spun

clienții despre noi

Ne dorim să oferim o experiență

unică pentru fiecare eveniment organizat.

De aceea serviciile noastre vă pun întotdeauna pe dumneavoastră în centru.

A fost o plăcere să colaborăm cu voi, iar prăjiturile...nu am cuvinte! Cu siguranță ne vom întâlni și la alte evenimente.
Mihaela Paraschiv Candy Bar Botez
M-a luat capul când Ionela a lăsat în grija mea să mă ocup de tort și candy bar, însă voi ați fost oaemnii potriviți la locul potrivit. Multumesc pentru tot și că mi-ați făcut viața mai ușoară.
Florin Cristea Candy Bar și Tort Botez
De la aranjamente și până la prăjituri a fost o colaborare reușită. Mulțumim din suflet pentru implicarea voastră.
Elena Dicu Candy Bar Botez
Chiar dacă v-am contactat pe ultima sută de metri ați fost prompți și receptivi. Rezultatul a fost peste așteptările noastre. Vă îmbrățișez cu drag!
Mirela David Candy Bar Botez

Completează formularul și te vom contacta

  Contactează-ne: 0737 986 740

  Înscrie-te la newsletter pentru cele mai dulci vești!

  Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.

  Readucem gusturile copilăriei și îți încântăm papilele gustative. Anaeli e pentru tine, e pentru oricine iubește cremele autentice, frișca proaspătă, fructele și ciocolata. Adunam tot ce e bun și aranjăm cu dichis în torturile și prăjiturile noastre.

  CINE SUNTEM

  © 2022 Anaeli. Toate drepturile rezervate.

  Înscrie-te la newsletter Anaeli

  Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.