fbpx

Ideea unui bar cu înghețată la nuntă, botez sau orice tip de petrecere e relativ nouă, însă a devenit rapid populară.

În 2021 a fost primul an în care am încercat ideea cu Ice Cream Bar și spre marea noastră surprindere a avut un succes la care nu ne așteptam. Oamenii au fost foarte încântați de idee și de cele mai multe ori făceau coadă la vitrina cu înghețată. 

Te gândești dacă Ice Cream Bar-ul se potrivește evenimentului tău sau nu?

     Ei bine, cu siguranță conceptul va fi în centrul atenției și deopotriva adulții și copiii vor fi extraordinar de încântați. E indicat ca locația evenimentului să beneficieze de o terasă și un colțișor unde se poate aranja spațiul cu înghețată, dar se poate aranja și la interior. Zilele de vară însorite și călduroase vor pune și mai bine în valoare înghețata servită în timpul evenimentului, însă la fel de multă bucurie va aduce și primăvara sau toamna. Poți opta pentru clasicul Candy Bar sau Ice Cream Bar sau le poti alege pe amândouă la fel de bine și cu siguranță vor concura în succes. 

Calitatea Inghețatei contează

    Evident cel mai important e ca înghețata servită la eveniment să fie artizanală, proaspătă și de calitate. E important să discuți asta cu furnizorul serviciului și să te asiguri că iți va livra un produs artizanal, nu o înghețată industrială pe care o regăsești în toate supermarketurile.

Inghețata Artizanală vs Inghețata Industrială

    În primul rând Înghețata Artizanală e făcută din grăsimi naturale care provin din lapte și smântână, e produsă după rețetele fiecărui artizan, e proaspătă și făcută în cantități mici. Sunt folosite paste pure (fistic, nuci, alune) și fructe proaspete. In procesul de fabricație nu se folosesc conservanți și coloranți artificiali.

Înghețata industrială e fabricată în cantități mari, după rețete standardizate, sunt folosite surse de grăsimi vegetale ieftine și poate să aibă luni de zile de la producție până la consum. 

Așadar asigură-te că pentru Ice Cream Bar-ul de la evenimentul tău vei avea parte de o înghețată de calitate.

Dacă ți-a plăcut ideea și vrei să organizăm un Ice Cream Bar cu care să îi surprindem pe toți te așteptăm să ne scrii. 

Alege înghețata pentru Ice Cream Bar

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Contactează-ne: 0737 986 740

Înscrie-te la newsletter pentru cele mai dulci vești!

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.

Readucem gusturile copilăriei și îți încântăm papilele gustative. Anaeli e pentru tine, e pentru oricine iubește cremele autentice, frișca proaspătă, fructele și ciocolata. Adunam tot ce e bun și aranjăm cu dichis în torturile și prăjiturile noastre.

CINE SUNTEM

© 2022 Anaeli. Toate drepturile rezervate.

Înscrie-te la newsletter Anaeli

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.