fbpx

Pentru Candy Bar-ul organizat în cinstea lui Sebastian am lucrat cu mult drag și totul a ieșit superb. Părinții au fost deschisi propunerilor noastre, iar cand există deschidere și comunicare eficientă, lucrurile pot ieși doar bine. Atât de apreciate au fost prăjiturelele că totul s-a terminat în doar câteva ore după ce am finalizat de aranjat, iar feedback-urile au fost grozave. 

Vara a fost de partea noastră și ne-a oferit fructe proaspete din belșug, iar acestea s-au regăsit în mai toate deserturile pregătite pentru masa de Candy Bar. Ne-am găndit să pregătim prăjituri și pentru copii și pentru cei mari, așa că am pregătit în detaliu Tarte cu lămâie și bezea, Pavlova cu cremă de lămâie decorate cu mure, Tiramisu, Tarte cu afine, Pahare cu spumă de zmeură și Prosecco, Pahare cu mousse de ciocolată albă, Cheescake la pahar, Mousse de ciocolată albă cu insertie de fructul pasiunii, iar căpșunele, zmeura, murele și afinele au fost vedetele care au răcorit toate deserturile. 

Ca de fiecare dată după terminarea petrecerii așteptăm feedback-ul, care pentru noi e atât de important. Ne-am bucurat mult când am aflat că invitații au fost încântați de dulciurile noastre și din Candy Bar a rămas doar o masă goală după doar câteva ore de la startul petrecerii. 

Și dacă tot am povestit, să împărtășim cu voi și câteva poze că doar așa e normal!
Iți dorești un Candy Bar pentru Botez? Contactează-ne pentru ofertă!​

Alege produsele pentru Candy Bar

2 Comments

  1. Tamara 18 august 2022 Reply

    Sunt destul de incantat sa descopar acest site grozav. Am vrut sa-ti multumesc pentru timpul acordat pentru aceasta lectura fantastica!! Cu siguranta mi-a placut fiecare parte din ea si te-am marcat pentru a cauta informatii noi in blogul tau.

    • Anaeli 18 august 2022 Reply

      Multumim!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Contactează-ne: 0737 986 740

Înscrie-te la newsletter pentru cele mai dulci vești!

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.

Readucem gusturile copilăriei și îți încântăm papilele gustative. Anaeli e pentru tine, e pentru oricine iubește cremele autentice, frișca proaspătă, fructele și ciocolata. Adunam tot ce e bun și aranjăm cu dichis în torturile și prăjiturile noastre.

CINE SUNTEM

© 2022 Anaeli. Toate drepturile rezervate.

Înscrie-te la newsletter Anaeli

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.