Cantitatea recomandată de noi se calculează în funcție de modelul și densitatea compoziției, astfel, in medie:

120 gr/porție- tort finisat în glazura de ciocolata

150 gr/porție- tort finisat în pastă de zahăr/marțipan/crema de unt/ganache de ciocolata

Exemplu:

Pentru un eveniment cu 100 de persoane:

Tort finisat în glazura: 100 persoane x 120 gr/porție, rezulta un tort de 12 kg.

Tort finisat în pastă de zahăr/marțipan 100 persoane x 150 gr/porție, rezulta un tort de 15kg.

Decorul tortului nu este inclus în numărul de kg necesar pentru consum, deoarece ar lua din volumul tortului și ar ieși insuficient ca număr de porții.

Elementele de decor variază în funcție de cerințele clientului și pot cântări de la 0,700 gr până la 2 kg, în funcție de volumul tortului și de complexitatea modelului.

Da, realizam orice model. Dacă ne vei solicita alt model decât cele prezentate pe site-ul www.anaeli.ro există posibilitatea să existe o diferență de +/- 500 de grame care se va reflecta în suma pe care o vei achita.

Fiind un proiect diferit nu putem decât să aproximăm cantitatea necesară realizării lui. Datorită varietății de modele, pentru torturile de eveniment nu putem decât să estimăm cantitatea minimă necesară pentru reallizarea design-ului, dar nu o putem garanta.

Decorul se calculează în funcție de complexitatea modelului. Figurinele se cântăresc odată cu tortul și gramajele lor intră în prețul pe kg, la care se adaugă costul pe manoperă. Consultanții Anaeli, vă vor oferi toate detaliile la finalizarea comenzii.

Realizăm poze/imagini cu personaje animate pe vafă comestibilă sau coală de icing. Aceste se pot printa pe A3/A4 sau în formă rotundă.

Pe 2 etaje:6-7 kg;

Pe 3 etaje: 8- 12 kg;

Pe 4 etaje: 15- 20 kg;

Pentru comenzi mai mari de 300 lei, se percepe un avans de 50% din valoarea comenzii.

Oferim posibilitatea unei întâlniri pentru degustare în baza unei programări prealabile doar pentru torturile de eveniment (nuntă/botez). Pentru torturi aniversare, consultanții Anaeli pot oferi informații care vă vor facilita alegerea compoziției sau design-ul.

În cazul în care doriți să anulați comanda o puteți face în 5 zile înainte de data eliberării comenzii. Pentru torturile de eveniment sau candy bar-uri, comanda poate fi anulată cu minim 10 zile înainte de data eliberării comenzii. În caz contrar se va reține avansul.

Livrările se vor face în ordinea înregistrării comenzilor, dar nu mai târziu de ora 23:00. Produsele vor fi aduse la locație cu mașina specială de transort frigorific, autorizată DSV, care respectă toate normele igienico-sanitare impuse de lege.

Puteți deasemenea să asigurați transportul comenzii și prin mijloace proprii și vă revine respronsabilitatea integrală a livrării acesteia la localul evenimentului.

Pentru întrebări suplimentare sau comenzi ne poți contacta la numărul de telefon 0737986740 sau pe e-mail hello@anaeli.ro.