fbpx
Ai găsit locația nunții, ai cumpărat, rochia pe care ai visat-o, iar band-ul preferat va cânta la nunta ta. Ai făcut invitațiile și totul pare să intre în linie dreaptă către ziua cea mare. Ai însă câteva dileme și una dintre ele e legată de Candy Bar. Să aranjezi un Candy Bar sau să renunți pentru că e doar un moft și nu are rost să îți bați capul și cu asta. 

Candy Bar la nuntă, o idee buna?

Nunta este despre viață, dragoste și iubire, iar prăjiturile si dulcele nu au cum să lipsească din ecuația asta. Un Candy Bar de nuntă frumos aranjat și cu produse delicioase devine atracția evenimentului și vei vedea cum oamenii vor sta la coadă să se servească cu dulciuri. Până la urmă dulciurile înseamnă energie și asta va fi pentru mulți invitați boost-ul necesar ca sa danseze pe ringul de dans cât e noaptea de lungă. În fine, ajungem si la copii. Cu siguranță pentru copii prezenți la nuntă Candy Bar-ul e ceva woow, extraordinar.  Așadar din punctul nostru de vedere și în toate ecuațiile un Candy Bar la nuntă e ceva ce nu trebuie să lipsească sub nicio formă. Mai mult, la toate nunțile unde am organizat Candy Bar, toate prăjiturile, dar absolut toate au fost devorate până la ultima bucată. În concluzie, Candy Bar la nuntă e o idee bună.

Gustul contează, dar și diversitatea.

E esențial să existe prăjituri din cele mai diverse. Un Candy Bar cu doar câteva piese, nu numai că va arăta mai puțin bine, dar sunt și șanse mari ca prăjiturile să nu fie pe gustul tuturor. Nu toată lumea adoră ciocolata, cum nu tuturor le plac fructele, sau mousse-urile, așa că e indicat ca deserturile să fie din cele mai diversificate: macarons, choux-uri, mousse-uri la pahar in diferite combinații de fructe cu ciocolată, căpșune trase în ciocolată, tarte cu lămâie, trufe, bezele etc.  Noi personal preferăm compoziții cu cantități cât mai mici de zahar.  E important să se simtă gusturile și aromele de fructe, lapte, ciocolată, ricotta sau smântână proaspătă în loc de un gust artificial plin de zahăr. Așadar ingredientele de calitate și porțiile mici sunt secretul.  Nu căutați porții cât mai mari de prăjituri pentru Candy Bar, căutați calitatea în porții mici – veți avea diversitate, calitate și vor fi și mai ușor de servit. Așadar căutați cu atenție un echilibru între calitatea bună a produselor (cantitate redusă de zahăr, ingrediente de calitate superioară) și diversitatea produselor care alcătuiesc Candy Bar-ul. La urma, urmei…Less is More.

Decorul Candy Bar-ului

Odată ce ai decis și ești de acord că pentru un Candy Bar e necesar să ai produse de calitate și pentru toate gusturile, e la fel de important să stabilești și elementele de decor. Din moment ce ai ales o tematică sau un set de culori pentru nunta ta, e esențial să îmbini și tema Candy Bar-ului cu întreaga tematică a nunții, iar pentru asta ai la îndemână o multitudine de opțiuni: mese vintage, flori, lumânări, toppere personalizate.  Totul ține de imaginația ta și a celor cu care lucrezi pentru realizarea decorurilor și a Candy Bar-ului.  Baloanele pot arăta extraordinar dacă sunt mari și in culori neutre, iar dacă adaugi flori și candele cu lumânări obții și mai mult impact vizual. Posibilitățile sunt fără limite așa cum e și imaginația ta.

Recipientele, farfuriile și platourile pentru Candy Bar

E lesne de înțeles că prăjiturile care alcătuiesc Candy Bar-ul trebuie să fie delicioase și să arate impecabil, însă la fel de mult contează cum și pe ce sunt așezate. Eleganța, formele, culorile farfuriilor și platourilor împreună cu decorațiunile despre care am vorbit mai sus fac diferența și pot face dintr-un Candy Bar de nuntă banal, unul extraordinar. Pentru a adăuga înălțime și profunzime te poți folosi de platouri cu picior sau diverse suporturi mai înalte. E important ca piesele de Candy Bar să nu fie așezate pe masă la același nivel, iar imaginea de ansamblu să fie una banală. Sunt o mulțime de idei grozave care pot face diferența, important e să lucrezi cu oameni cu experiență care să iți poată livra prăjituri de calitate și un aranjament pe măsură. Bineînteles ai și opțiunea să te ocupi singur de asta, căutând pe Pinterest, Instagram și să descoperi idei geniale, pe care să le pui în practică.  Dacă ai nevoie mai mult ajutor pentru organizarea Candy Bar-ului de Nuntă, noi suntem întotdeauna pregătiți să îți oferim cele mai bune soluții pentru un Candy Bar memorabil. Doar trebuie să ne contactezi.

Iți dorești un Candy Bar pentru evenimentul tău? Contactează-ne pentru ofertă!

Alege produsele pentru Candy Bar

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Contactează-ne: 0737 986 740

Înscrie-te la newsletter pentru cele mai dulci vești!

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.

Readucem gusturile copilăriei și îți încântăm papilele gustative. Anaeli e pentru tine, e pentru oricine iubește cremele autentice, frișca proaspătă, fructele și ciocolata. Adunam tot ce e bun și aranjăm cu dichis în torturile și prăjiturile noastre.

CINE SUNTEM

© 2022 Anaeli. Toate drepturile rezervate.

Înscrie-te la newsletter Anaeli

Înscrie-te la newsletterul Anaeli și vei primi un voucher de 50 Ron pentru prima comanda peste 200 Ron.